Podjetje

S tridesetletnimi izkušnjami zagotavljamo svetovanje, organizacijo in izvedbo prevozov ter ostalih logističnih storitev za številne slovenske in tuje stranke

Pošljite povpraševanje

Globus Metlika ISO-9001:2015 in ISO-14001:2015Naša dejavnost pokriva celoten spekter logističnih storitev, in sicer svetovanje, organizacijo ter izvedbo tako prevozov kot tudi ostalih logističnih storitev.

Nenehno skrbimo za povečevanje kakovosti prevoznega procesa z razvojem širokega spektra logistične dejavnosti po najvišjih standardih. Posledične racionalizacije stroškov in časovni prihranki omogočajo večjo korist za naročnika.

Dostavo blaga zagotavljamo z lastnimi kapacitetami, imamo pa tudi široko mrežo distribucijskih partnerjev. Podjetje ima več kot 130 zaposlenih in več kot 100 lastnih vozil, od tega 90 hladilnikov in 40 prikolic s ponjavo.

Usposobljeni in motivirani zaposleni ter kakovosten, ekološki in navigacijsko spremljan avto park nam zagotavljajo močno podporo v vseh fazah logističnega procesa, to pa nam pomaga postavljati temelje za odličnost pri zadovoljevanju logističnih potreb naših strank, saj za naše stranke zagotavljamo celotno paleto logističnih storitev s cilji, kot so varnost, hitrost, fleksibilnost ter zanesljivost.

Zaradi vodenja novih poslovnih povezav in naložb v sodobno logistično poslovanje smo pred leti odprli podružnico s sedežem v Moskvi. Z našim poslovanjem in izkušnjami smo vzpostavili oziroma organizirali mrežo podjetij in znanstev v Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu in Uzbekistanu, ki nam omogočajo hiter odziv pri reševanju tehničnih težav na vozilih in prikolicah. Po potrebi nam nudijo tudi vso ostalo pomoč, v kolikor je potrebna.

Globus, d. o. o., Metlika, Slovenija, EU // logistične storitve - logistische dienstleistungen - logistic services - servizi di logistica - logističke usluge - услуги логистики и перевозок
Globus, d. o. o., Metlika, Slovenija, EU // logistične storitve - logistische dienstleistungen - logistic services - servizi di logistica - logističke usluge - услуги логистики и перевозок